Wardrobe Check

Puilt je kast uit maar heb je nog steeds niets om aan te trekken? De chaos in je kast ontmoedigt je? Het opruimen van je kledingkast, zeker die voor een seizoenverandering kan een uitdagende klus zijn. Iedere fase in je leven kan bovendien vragen om een aanpassing van je kledingstijl.

Haastje Repje Styling kan je hiermee helpen. We halen letterlijk alles uit de kast om ruimte te maken voor een duurzame garderobe die matcht met jouw persoonlijkheid en levensstijl.

Met tips & trics helpen we jou uit je garderobecrisis en laten we je zien hoe je je bestaande kleding kunt combineren tot nieuwe spannende outfits waardoor je lang vergeten kledingstuk weer helemaal je favoriet is. In je kast hangen verschillende verborgen schatten die wachten om weer gedragen te worden!

Wardrobe Check
Haastje repje Styling Wardrobe Check
Haastje Repje Styling Wardrobe Check

Hoe werken wij

We beginnen met een gratis intake gesprek bij jou thuis of als je liever hebt bij één van ons. We bespreken daarin jouw wensen en we krijgen dan ook gelijk een indruk van jouw kledingstijl en persoonlijkheid. Wil je nieuwe combinaties maken van je bestaande garderobe, een stijlverandering of make-over? We inventariseren wat er zoal in je kast hangt en bepalen dan samen wat mag blijven en wat weg kan. Zo creëren we overzicht. Misschien wil je van sommige items nog geen afstand doen, no worries, daar kunnen we eventueel later op terug komen. Van de kleding die nu overblijft worden er setjes samengesteld. Dit gebeurt door het doorpassen voor de spiegel. Al doende verschijnen er verrassend leuke combinaties. Je ontdekt dus dat je eigenlijk je eigen kleding op verschillende manieren kan combineren tot nieuwe spannende outfits. Daarnaast kunnen we ook voor de ontbrekende “musthaves“ voor je gaan shoppen. Het einddoel is dat er voor elke gelegenheid een passende outfit klaar hangt.

Tarieven

De intake is altijd gratis.
We hanteren zowel voor de Wardrobe Check als voor Personal Shopping  hetzelfde tarief: € 79,- per uur. Het aantal uren hangt af van je wensen en de grootte van je garderobe. Reiskosten buiten de regio Amsterdam in nader overleg.

Haastje Repje Styling Cadeaubon

Puilt jouw kast ook uit? Wil je nieuwe combinaties maken van je bestaande garderobe, een stijlverandering of make-over?
Laat Haastje Repje Styling je hiermee helpen.