Personal Shopping

Zoek je iets bijzonders voor het nieuwe seizoen, werk of speciale gelegenheid? Heb je weinig tijd om uitgebreid te shoppen of eindeloos te scrollen door allerlei sites? Of wil je je laten inspireren door verrassende looks, materialen, prints en kleuren? We doen niets liever dan je te laten zien wat de juiste kleding kan doen voor je uitstraling, je lichaam en persoonlijkheid. We kijken eerst naar de stijl die bij je past, daarna pas naar trends. Investeer in tijdloze klassieke items die jaren meegaan. Zo heb je altijd iets in de kast hangen. Vul het aan met trendy accessoires om je look op te pimpen! Ook helpen we je graag om met een  frisse blik een nieuwe twist te geven aan je bestaande garderobe of om je uit je comfortzone te halen! Durf te experimenteren!

Haastje Repje Styling Personal Shopping
Haastje Repje Styling Personal Shopping
Haastje Repje Styling Personal Shopping

Hoe werken wij

Ook hier beginnen we met een gratis intake bij jou thuis of als je dat liever hebt bij één van ons.

Op basis van je wensen, je budget en je benodigde kleding maken we een plan. We bespreken de stijl die je zoekt voor je nieuwe garderobe. Dat kan zijn: zakelijk, casual, feestelijk of gewoon alledaags.

Afhankelijk van jouw wensen bepalen we ook het aantal shop-uren. We gaan samen met jou winkelen en maken er een gezellige shop-dag van óf als jij geen gelegenheid hebt of niet van shoppen houdt, dan gaan wij op zoek naar nieuwe aanwinsten. We weten nu immers je smaak, je maten en wensen.

Tarieven

De intake is altijd gratis.
We hanteren zowel voor de Wardrobe Check als voor Personal Shopping  hetzelfde tarief: € 79,- per uur. Het aantal uren hangt af van je wensen. Dat bespreken we bij de intake. Reiskosten buiten de regio Amsterdam in nader overleg.

Haastje Repje Styling Cadeaubon

Zoek jij ook iets bijzonders voor het nieuwe seizoen, je werk of een speciale gelegenheid? Haastje Repje Styling zoekt eerst samen met jou naar de stijl die bij je past en gaat daarna samen met jou shoppen.