Over Haastje Repje

Haastje Repje

Haastje Repje Amsterdam kent een lange geschiedenis; maar liefst 40 jaar was het een laagdrempelige en sfeervolle boutique, gevestigd in de Pijp. Zowel binnen als buiten Amsterdam was Haastje Repje een begrip.

De winkel waar verschillende generaties terecht konden, was het adres voor een originele outfit. Of je nu iets zocht voor een afstudeerfeest, een huwelijk, een extravagant feest, première of gewoon voor doordeweeks. Haastje Repje  was de winkel waar de zelfbewuste en modegevoelige vrouw er vrijwel zeker van kon zijn de winkel uit te lopen met een bijzondere toevoeging aan haar garderobe, inspiratie voor een nieuwe inrichting of een gezellig kopje koffie. Hoe dan ook: een geslaagd bezoek!

Door de intensieve samenwerking onderling, ontstonden er binnen de “familie” Haastje Repje bijzondere vriendschappen, zo ook de onze. Wij merkten al gauw dat we hetzelfde gevoel voor esthetiek deelden. We hadden weliswaar elk een eigen stijl maar dienden hierdoor juist als inspiratie voor elkaar, wat de Haastje Repje spirit weer versterkte. Doordat we elkaar door de jarenlange samenwerking inmiddels zo goed kennen en aanvoelen, ligt het voor hand om onze krachten te bundelen. We staan te springen om onze styling skills en expertise met jullie te delen en naast elkaar, ook jullie weer te inspireren om van elke dag een bijzondere te maken. Niet meer zoals jullie gewend zijn in jullie favoriete winkel Haastje Repje, deze keer komen we bij jou thuis! Een Wardrobe Check, stijladvies of samen shoppen voor een aanvulling op je garderobe in Haastje Repje signatuur. Tot snel!

over haastje repje
Over Haastje Repje
Over Haastje Repje